Is Friendweb gratis?

Een heel veel gehoorde vraag, vooral op andere sociale media, is of Friendweb gratis is. Ook zijn er mensen die hier aan twijfelen en bang zijn dat er vandaag of morgen wel een betaald lidmaatschap komt. Ook zijn er mensen die denken dat het Pro abonnement verplicht wordt.

Dus voor die mensen: Friendweb IS en BLIJFT gratis!

Om maar meteen de volgende vraag te anticiperen: hoe komt Friendweb dan aan zijn geld?! Dat is geen geheim! Friendweb is een privé initiatief van Martin Beek en wordt door hem zelf gefinancierd, aangevuld met reclame-inkomsten van de 4 reclameposities op Friendweb. Twee positities zijn hiervan nu gevuld. Meer reclame dan de 4 mogelijke plaatsen komt er niet. Reclame zal NOOIT op Friendweb de boventoon gaan voeren.

Hoe kan Friendweb blijven bestaan? Door privé giften is het voortbestaan van Friendweb in elk geval voor de komende jaren gegarandeerd. Wij hopen op meer kleine adverteerders en Pro leden die ons willen sponsoren.

Tot slot : als je zelf Friendweb wil ondersteunen, dan kan je mee-sponsoren door Supporter te worden. Zowel als de reclame-inkomsten als de inkomsten uit de Supporter abonnementen worden volledig aan Friendweb besteed. Doe mee: https://friendweb.nl/go-pro

Artikel details

Artikel ID:
15
Categorie:
Beoordeling :