Is Friendweb alleen vanuit Nederland bereikbaar?

Friendweb is alleen vanuit Europa en klein aantal andere landen bereikbaar. Dit heeft diverse redenen; veiligheid, praktisch, technisch, financieel en juridisch!

Het kan ook voorkomen dat Friendweb niet optimaal werkt met bepaalde AD-blockers. Zet deze daarom uit voorzorg uit, Friendweb heeft namelijk geen advertenties. Ook werkt Friendweb soms niet optimaal met VPN's. Gebruik daarom alleen Nederlandse of Belgische IP adressen.

Artikel details

Artikel ID:
Categorie:
Beoordeling :